Qui som

Benvinguts a "Pitu i Loli artesans"

Aquest projecte va començar el 2010 fruit de la nostra afició a la ceràmica (meva i de la Loli) i a la situació laboral que passava en aquell moment.


Durant molts anys, hem participat en diversos cursos a l'Escola de Ceràmica de la Bisbal i hem pogut aprendre de mestres excepcionals com la Dolors Ros, en Carlets, en Josep Matés, en Marcos Pacheco, la Ivet Bazaco, en Ricardo Campos , Carlos Martinez, Chisato Kuroki, Gustavo Pérez, Sofia Beça, Supi Hsu ... i molts més


Al nostre taller hi pots trobar una peça personalitzada per un obsequi o celebració,  trofeus esportius o culturals, o el projecte d'un gran mural.  També des de fa uns anys, gràcies a la introducció al món dels Bonsais pel meu company Carlos Martínez, duem a terme testos d'autor amb un estil molt particular.

A part de la realització de peces, organitzem tallers per totes les edats així com la realització d'esdeveniments per festes majors, fires o qualsevol acte festiu. 


El nostre taller és un “taller obert”, és a dir tu tens el teu horari concertat amb nosaltres, en el que disposes de totes les eines, material, cuites i per descomptat, el nostre assessorament i acompanyament perquè puguis fer el que vulguis. Pots venir a aprendre des de zero o a fer peces concretes.